mail ons


DK LED

De juiste verlichting op de juiste plek

In een werkomgeving is een goede verlichting van groot belang om de werkzaamheden goed én veilig te kunnen uitvoeren. DK Led adviseert graag over een vakkundig lichtplan voor uw bedrijf. Door te kiezen voor Led-verlichting maakt u niet alleen een zuinige en duurzame keuze: de lampen kunnen ook nog eens jarenlang mee. Dat noemen wij een win-win-winsituatie!

Industriële verlichting

Professioneel licht in een professionele omgeving

Industriële verlichting in bedrijfshallen, werkplaatsen of magazijnen moet robuust, maar vooral functioneel zijn. Door de lichtinstellingen af te stemmen op het werkschema, zorgt DK Led voor de optimale besparing van energieverbruik. Het licht brandt alleen op plekken waar en wanneer het nodig is.

Terreinverlichting

Optimale veiligheid buiten het bedrijf

Niet alleen in, maar ook om uw bedrijf is een goede verlichting belangrijk. Door het aanbrengen van lampen op de juiste plekken voorkomt u ongewenste donkere hoekjes rondom het pand. Zo helpt DK Led de veiligheid van het gebouw te vergroten.

Kantoorverlichting

Slimme oplossingen met licht

Ook een kantoor of bijvoorbeeld een school vragen om goede verlichting en energiezuinige oplossingen. DK Led denkt hierover graag met u mee. Wat is er nodig om uw mensen in een goed verlichte ruimte te laten werken en hoe voorkomen we dat er onnodig lampen blijven branden?

Verlichting retail

Zet maar in het zonnetje

Een goed uitgelicht product trekt de aandacht. Bovendien moeten klanten in de winkel kunnen zien en lezen wat ze in handen hebben. Een goede verlichting verhoogt de aantrekkelijkheid van uw producten. DK Led zorgt voor de juiste focus.

Led lichtreclame

Een kleurig accent

Een mooi verlichte strip aan de bovenrand van het pand vergroot de uitstraling en versterkt de huisstijl. Uiteraard levert DK Led altijd de passende kleur van de lampen. Vraag eens naar de mogelijkheden en geef uw bedrijf een passend tintje.
Geïnteresseerd?

Werken bij De Kever Installaties

Tekenaar/Calculator

Monteur koudetechniek (STEK)

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen